Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > A është Facebook-u e vetmja mënyrë për tu regjistruar në dua.com?

Përditësuar së fundmi: September 10, 2021

A është Facebook-u e vetmja mënyrë për tu regjistruar në dua.com?

dua.com ju mund të krijoni një profil duke u lidhur përmes Facebook-ut, mirëpo kjo nuk është e vetmja mënyrë.

Ju mund të krijoni një profil edhe përmes:

  • Numrit të telefonit
  • E-mailit
  • dhe Apple ID

Pra, është në dorën tuaj të zgjidhni mënyrën që ju konvenon më së miri për tu lidhur me shqiptarët kudo që janë.


A ju duket e dobishme kjo?


Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.