Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > A janë shumica e përdoruesve të dua të vendosur jashtë Kosovës apo brenda Kosovës?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

A janë shumica e përdoruesve të dua të vendosur jashtë Kosovës apo brenda Kosovës?

Deri më tani kemi lancuar dua Love dhe deri në këto momente shumica e përdoruesëve janë nga Kosova. Më poshtë po ju listojmë disa nga vendet me më shumë përdorues të dua.com

  • Kosova 36%
  • Shqipëria 23%
  • Gjermania 13%
  • Zvicra 10%
  • Maqedonia e Veriut 6%
  • Mbretëria e Bashkuar 4%
  • Itali 3%
  • Shtetet e Bashkuara 3%

Shënim: Theksojmë se këto % janë të ndryshueshme pasi edhe numri përdoruesëve në dua love sa vjen e rritet.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.