Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > A penalizohem për fshirjen dhe rikrijimin e profilit tim?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

A penalizohem për fshirjen dhe rikrijimin e profilit tim?

Nuk ka ndëshkime automatike për fshirjen dhe rikrijimin e profilit tuaj në dua.com.

Megjithatë, ne kemi gjetur se përdoruesit që krijojnë llogari të shumta gjatë një kohë të shkurtër (p.sh duke krijuar pesë profile në harkun kohor të dy muajve) natyrisht kanë tendencë të kenë më pak Përputhje.

Kujdes: Kur një përdorues shikon të njëjtin profil më shumë se një herë mund të mendojë se po përjeton një problem teknik ose të dyshojë se profili yt mund të jetë një robot/bot – askush nuk dëshiron të përputhet me një bot.

Kjo çon në më shumë shfletime nga e majta dhe tek një përvojë negative për të gjithë. Është më mirë që i gjithë aktiviteti të përqendrohet në një llogari të vetme për të siguruar që të keni përvojën më të mirë të mundshme.

Nëse doni të dini se si mund të fshini profilin tuaj klikoni këtu.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.