Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Aplikacioni nuk po funksionon, çfarë duhet të bëj?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Aplikacioni nuk po funksionon, çfarë duhet të bëj?

Nëse jeni duke përjetuar një problem teknik me aplikacionin, ju rekomandojmë që së pari të provoni këto hapa për zgjidhjen e problemeve për t’ju ​​ndihmuar të rifilloni lundrimin në dua:

  • Dilni nga dua.com (nëse mundeni)
  • Fshini aplikacionin dua.com (jo llogarinë/profilin tuaj)
  • Pastroni cookie -t dhe cache -in e shfletuesit tuaj nga cilësimet e pajisjes tuaj
  • Shkarkoni sërish aplikacionin dua.com dhe kyçuni përsëri

Nëse vazhdoni të keni probleme edhe pas këtyre tentativave, kontaktoni ekipin teknik tek support@dua.com


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.