Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Çfarë është dua biz?

Përditësuar më së fundi: September 8, 2021

Çfarë është dua biz?

Dua.com është platforma e cila synon ti ofrojë shumë shërbime shqiptarëve, pasi synimi i saj është bashkimi i shqiptarëve kudo që ata ndodhen. Një nga këto shërbime është dua Biznes:

Përmes dua biz do të lidheni me profesionistë kudo në botë dhe gjeni kolegë, partnerë të biznesit apo investitorë të ardhshëm. dua Biz ofron mundësi të shumta për të gjetur profesionistë shqiptarë

Takoni pronarë biznesesh në Zvicër, lidhuni me investitorë të mundshëm në Amerikë dhe zbuloni freelancer shqiptarë nëpër botë.

dua Biz është ende në zhvillim e sipër ndaj dhe nuk ka informacione të mëtejshme për të.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.