Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Çfarë është dua pay?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Çfarë është dua pay?

Dua.com është platforma e cila synon ti ofrojë shumë shërbime shqiptarëve, pasi synimi i saj është bashkimi i shqiptarëve kudo që ata ndodhen. Një nga këto shërbime është dua pay:

dua pay – Vjen së shpejti

  • dua pay do të jetë gjenerata më e fundit e platformës neo-bankare për bashkësitë e fragmentuara.
  • dua pay është krijuar për ta bërë sa më të thjeshtë dhe efiçente përvojën tuaj bankare dhe të pagesave përmes teknologjisë blockchain.

Për të mësuar më tepër rreth dua Pay klikoni këtu.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.