Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Çfarë është dua Premium?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Çfarë është dua Premium?

dua Premium është një abonim 1, 3, 6 dhe 12 mujor përmes të cilit një përdorues i dua.com do ketë thuajse çdo shërbim pa limit.

Shërbimet si fluturimet, shfletimet, instachat-et, zhbërjet e çdo shërbim tjetër që dua mund të ofrojë, me abonimin Premium këto do jenë pa limit. Abonimi në dua kundrejt një pagese sipas paketave përatëse 1, 3, 6 dhe 12 mujore e bën aplikacionin të aksesueshëm dhe fleksibil për çdo përdorues të saj.

Premium do ketë një mori shërbimesh, pagesash dhe versionesh të veta, ndara këto edhe sipas gjinisë. Më poshtë po ju listojnë disa nga shërbimet që janë të disponueshme me paketat e duas, të ndara sipas gjinisë.

Premium për femrat:

 • Përshtypje pafund
 • InstaChat të pakufizuara
 • Shiko kush të pëlqeu
 • Zero reklama
 • Zhbëj pafund
 • Fluturime të pakufizuara
 • Ngarko deri në 6 fotografi (Një përdorues i thjeshtë ngarkon vetëm 3)

Premium për meshkujt:

 • 500 Përshtypje çdo ditë
 • 5 InstaChat çdo ditë
 • Shiko kush të pëlqeu
 • Zero reklama
 • Zhbëj pafund
 • Fluturime të pakufizuara
 • Ngarko deri në 6 fotografi (një përdorues i thjeshtë ngarkon vetëm 3)


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.