Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Çfarë udhëzimesh duhet të ndjek për të ngarkuar një fotografi në dua?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Çfarë udhëzimesh duhet të ndjek për të ngarkuar një fotografi në dua?

Në dua.com ndiqen një sërë rregullash para se të ngarkohet një foto. Nëse këto rregulla respektohen profili juaj nuk bllokohet nga ekipi i duas. Ja cilat janë ato:

Udhëzimet për ngarkimin e fotove:

  1. Mos ngarkoni foto fëmijësh pasi dua.com është një aplikacion për të rriturit.
  2. Mos ngarkoni foto të famshmish pasi konsiderohet si proifl fallco.
  3. Jo foto lakuriqësie, edhe pse jemi aplikacion për të rriturit ka disa rregulla që duhen respektuar.
  4. Mos ngarkoni foto me armë ato ndalohen rrreptësisht në aplikacionin tonë.
  5. Mos mbuloni fytyrën tuaj me duar apo objekte të tjera. Profili juaj konsiderohet fallco dhe për pasojë bllokohet.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.