Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > E anulova abonimin tim, pse jam duke paguar ende?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

E anulova abonimin tim, pse jam duke paguar ende?

Nëse po paguani ende pas anulimit të abonimit tuaj Premium ne dua, ka të ngjarë që të mos jetë anuluar siç duhet.

Ne do të rekomandonim të kontrolloni nëse abonimi juaj është akoma aktiv rastësisht duke ndjekur hapat e mëposhtëm që lidhen me rastin tuaj:

Udhëzimet:

Nëse keni iPhone:

 • Hapni aplikacionin App Store tek Cilësimet.
 • Klikoni emrin tuaj.
 • Klikoni Abonimet.
 • Klikoni abonimin që dëshironi të menaxhoni.
 • Nëse nuk shihni Anulo, abonimi tashmë është anuluar dhe nuk do të rinovohet.
 • Nëse e sheh ende opsionin Anulo do të thotë që nuk e ke anuluar ende abonimin tënd.

Nëse keni Android:

 • Hapni Play Store
 • Shkoni te “Llogaria” nën menunë e Play Store
 • Klikoni “Abonimet” dhe do të shihni abonimet tuaja aktive të aplikacioneve.
 • Klikoni tek abonimi juaj Premium dhe nëse e shihni ende do te thote qe nuk eshte fshire.
 • Klikoni “Anulo” ose Cancel qe ta anuloni perfundimisht.

Për secilin nga rastet na kontaktoni per me teper tek support@dua.com dhe ne do merremi me zgjidhjen e problemit teknik.

*Kujdes: Fshirja e llogarisë tuaj ose shkëputja e detajeve të pagesës nuk e anulon abonimin tuaj. Do t’ju duhet të ndiqni hapat e mësipërm për të siguruar që ai të mos rinovohet në fund të periudhës së pagesës.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.