Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Ghosting apo 'Zhdukja' (dhe kur është ok)

Përditësuar më së fundi: September 9, 2021

Ghosting apo 'Zhdukja' (dhe kur është ok)

Nëse dikush papritmas ndalon dhe nuk ju dërgon mesazhe, shikojeni atë si humbjen e tij/saj dhe një mundësi për të gjetur dikë më të mirë për vete!

Megjithatë, ka raste kur është absolutisht ok të largohesh apo të bësh ‘ghost’dikë:

  1. Nëse ndiheni të kërcënuar

  2. Nëse dyshoni se ai/ajo është një profil fals

  3. Nëse e konsideroni si të pandershëm

  4. Nëse ai/ajo vazhdon t’ju shqetësoj edhe pasi i keni dhënë shenja të qarta se nuk jeni i/e interesuar

  5. Nëse nuk e ndieni se doni ta vazhdoni bisedën


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.