Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Mirëqenia mentale gjatë Covid

Përditësuar më së fundi: September 9, 2021

Mirëqenia mentale gjatë Covid

Në përgjithësi, mirëqenia mentale padyshim që vazhdon të jetë sfidë për secilin prej nesh gjatë kësaj pandemie. E kjo mirëqenie shpesh mund të trazohet nga njoftimet me persona të ri dhe takimet online apo në jetën reale. Thënë ndryshe takimet gjatë një pandemie sjellin më shumë stres dhe pasiguri, dhe ndoshta më pak besim.

Mund të duhen përpjekje shtesë për t’u ndier mirë me veten tani, dhe ne e dimë se kjo e bën vërtet të vështirë të emocionohemi për të tjerët.

Mundohuni t’i mbani në mend këto gjëra derisa të kthehen kohët më normale:

Dije që nuk je vetëm!

Ne të gjithë po e përjetojmë pandeminë së bashku, kështu që njerëzit që shihni në dua.com me gjasë po ndihen ngjashëm si ti.
Për këtë arsye, nuk ka arsye të ndiheni vetëm dhe as t’i fshihni ndienjat tuaja. Mos harro, jemi bashkë në këtë sfidë.

Audio & Videocalls janë zgjidhje e mirë

Në kohrat ku po jetojmë mund të themi se mënyra e mirë për të shpenzuar kohë me dikë është përmes audio apo videocalls! Tashmë kjo gjë është e mundur edhe në dua.com . Ju inkurajojmë ta provoni!


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.