Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Nuk kam mjaftueshëm matches/përputhje!

Përditësuar më së fundi: September 9, 2021

Nuk kam mjaftueshëm matches/përputhje!

E imagjinojmë sa zhgënjyese është kur nuk jeni të kënaqur me numrin e përputhjeve që po merrni në dua.com . Por ka një lajm të mirë! Ka shumë gjëra që mund të bëni për t’i përmirësuar shanset tuaja.

Përmirësojeni bio-n tuaj

Një bio atraktive është ndoshta gjëja më e mirë që mund të bëni për profilin tuaj.

Këshilla jonë? Mos e bëni shumë gjatë.

Të dhënat tregojnë se një bio e shkurtër por interesante është mënyra më e mirë për të tërhequr vëmendje.

Tregoni interesat tuaj si dhe hobit. Bëhuni të zgjuar dhe lini ndonje informacion si vegëzë për të tërhequr bashkëbisedues!

Verifikoni profilin

Përdorni veçorinë tonë të Verifikimit të profilit në mënyrë që njerëzit të dinë që jeni një profil i vërtetë. Me bexhin e kaltër ju dëshmoni se jeni 100% ju që fshiheni pas atij profili dhe se jeni një përdorues serioz i dua-app.

Gjithashtu, lidheni edhe profilin e Instagramit me profilin e dua-app. Kjo gjë do t’ju rrisë gjasat padyshim!

Për më shumë informacone, lexoni blogun tonë duke klikuar këtu.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.