Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Pse më mbaruan njerëzit për të shfletuar?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Pse më mbaruan njerëzit për të shfletuar?

Nëse jeni dua Freemium, arsyeja pse ju mbarojnë shfletimet është sepse keni një limit ditor prej 50 shfletimes.

Nëse jeni dua Premium atëhere shpjegimi është diçka krejt tjetër:

  • Nëse po ju mbarojnë përdoruesit për të shfletuar, mund të keni shumë filtra të zgjedhur në cilësimet e filtrit tuaj. Shumë filtra kufizojnë numrin e përdoruesve që përshtaten me kriteret tuaja të kërkimit.
  • Nëse nuk keni përdorues për të shfletuar, provoni të zgjeroni kriteret e kërkimit (mosha dhe diapazoni i distancës) dhe hiqni disa Filtra për të zgjeruar kërkimin tuaj.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.