Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Pse nuk mund ta shoh kush më ka bërë like? (blur)

Përditësuar më së fundi: September 8, 2021

Pse nuk mund ta shoh kush më ka bërë like? (blur)

Tashmë në versionin free të dua.com ju fatkeqësisht nuk mund të shihni kush ju ka bërë like. Në hapësirën “Liked you”, apo “Të kanë pëlqyer”, ju shihni fotografitë me blur.

Në mënyrë që të mund të shihni se kush ju ka bërë like ju duhet të abonoheni si përdorues Premium.

Përpos nëse je përdorues i platformës android dhe ndodheni mrenda Kosovës. Atëherë kjo pjesë është e hapur për ju, sepse pagesat nuk procesohen.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.