Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Pse nuk po marr asnjë Përputhje?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Pse nuk po marr asnjë Përputhje?

Takimet online mund të jenë të vështira, por mos u dekurajoni! Një mënyrë e shkëlqyer për të rritur shanset tuaja për të marrë një Përputhje është duke plotësuar plotësisht profilin tuaj. Ndiqni këtë listë sugjerimesh për të optimizuar llogarinë tuaj:

  • Shtoni 3 fotografi ose 6 nëse jeni Premium. Zgjidhini foto me cilësi të lartë – Të kesh fotografi cilësore që tregon qartë fytyrën tënde mund të të ndihmojë të marrësh rezultatet që kërkon.
  • Verifikoni profilin tuaj – Kjo u tregon përdoruesve se jeni i/e vërtetë!
  • Plotësoni biografinë tuaj me një shprehje të mirëmenduar – Sa më specifik të jeni kur flisni për hobi dhe interesat tuaja, aq më e lehtë është për admiruesit të lidhen me ju për pasionet e përbashkëta.
  • Shtoni të dhëna për profilin tuaj – Sa më shumë informacion që keni për veten tuaj, aq më mirë është! Përdorni çdo centimetër të profilit tuaj për t’ju ndihmuar që të dalloheni nga turma dhe të tregoni se jeni investuar në kërkimin tuaj për një lidhje kuptimplote.
  • Lidhni llogarinë tuaj me Instagram – Kjo u jep përdoruesve një shans për të parë më shumë nga vetja!
  • Plotësoni bexhat e informacionit bazë – Sa më shumë informacion të plotësoni, aq më të larta janë shanset tuaja për t’u shfaqur në rezultatet e kërkimit të përdoruesve të tjerë.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.