Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Pse po shoh njerëz nga një zonë jashtë filtrave të mi të kërkimit?

Përditësuar më së fundi: September 9, 2021

Pse po shoh njerëz nga një zonë jashtë filtrave të mi të kërkimit?

dua.com ju tregon njerëz që ndodhen më afër vendndodhjes tuaj. Pasi të keni shfletuar nëpër të gjithë njerëzit në zonën tuaj, dua do të gjejë automatikisht përdorues të tjerë në vendet aty pranë.

Ne nuk duam që ju të mbeteni pa njerëz për të shfletuar! (Përveç kësaj, kush e di se kë mund të gjeni pak më larg?)

Nëse kjo ju mërzit, rifreskoni filtrat e vendndodhjes, distancës dhe moshës në profilin tuaj para se të nisni kërkimin e profileve të radhës.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.