Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si mund ta anuloj Abonimin tim Premium në dua?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Si mund ta anuloj Abonimin tim Premium në dua?

Nëse tashmë keni një Abonim Premium në aplikacionin dua, pavarësisht nëse është mujor, 3 muaj, 6 muaj ose një abonim vjetor ju keni të drejtë të Anuloni në çdo kohë.

Ndiqni udhëzimet më poshtë ose na shkruani në support@dua.com për më shumë pyetje:

Udhëzimet:

 1. Anuloni një abonim në iPhone tuaj
 2. Hapni aplikacionin Cilësimet
 3. Klikoni emrin tuaj
 4. Klikoni Abonimet
 1. Klikoni abonimin që dëshironi të menaxhoni.
 2. Kliko Anulo Abonimin. (Ose nëse doni të anuloni Apple One por mbani disa abonime, klikoni Zgjidhni Shërbimet Individuale.) Nëse nuk shihni Anulimin, abonimi tashmë është anuluar dhe nuk do të rinovohet.

Udhëzimet:

 1. Anuloni një abonim në Android
 2. Hapni aplikacionin Google Play Google Play.
 3. Në krye djathtas, prekni ikonën e profilit.
 4. Klikoni te Pagesat dhe Abonimet dhe më pas Abonimet.
 5. Zgjidhni abonimin që dëshironi të anuloni.
 6. Klikoni Anulo abonimin.

Rreth anulimit të abonimeve nga Apple:

 • Shumica e abonimeve rinovohen automatikisht nëse nuk i anuloni ato.
 • Nëse anuloni një pajtim me pagesë, mund të vazhdoni të përdorni abonimin deri në datën tjetër të faturimit.
 • Nëse anuloni gjatë një periudhe prove falas, mund të humbni qasjen në pajtim menjëherë.
 • Nëse jeni regjistruar për një abonim prove falas ose me zbritje dhe nuk doni ta rinovoni, anuloni atë të paktën 24 orë para përfundimit të provës.

E rëndësishme: Kur e ç’instaloni aplikacionin, abonimi juaj nuk do anulohet.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.