Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si mund t'i ndryshoj cilësimet e njoftimeve në dua?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Si mund t'i ndryshoj cilësimet e njoftimeve në dua?

Për të ndryshuar njoftimet që dëshironi të merrni nga aplikacioni ndiqni këto udhë:

Udhëzimet:

  • Hapni aplikacionin e dua.com dhe futuni në llogarinë tuaj
  • Klikoni tek Cilësimet dhe më pas tek Njoftimet
  • Aty do t’ju dal “Menaxhoni njoftimet” dhe më poshtë klikoni tek Njoftimet push
  • Aty mund të vendosni se cilat njoftime dëshironi të merrni nga dua app


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.