Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si mund t'i shoh vetëm profilet e verifikuara?

Përditësuar më së fundi: September 8, 2021

Si mund t'i shoh vetëm profilet e verifikuara?

Verifikimi me fotografi që i sjellë një profili bexhin e kaltër është shumë i rëndësishëm për ne sepse e bën dua.com një komunitet më të sigurtë.

Kur shihni një profil të verifikuar e dini se prapa atij profili fshihet 100% i njëjti person.

Mirpo për momentin ju nuk mund t’i flirtroni dhe t’i shihni vetëm profilet e verifikuara. Ndoshta kjo do të jetë e mundshme në të ardhmën!


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.