Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si ta filtroj kërkimin tim në dua.com?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Si ta filtroj kërkimin tim në dua.com?

Faleminderit për pyetjen që na drejtuat. Për të filtruar kërkimin mjafton të kyceni në llogarinë tuaj në dua dhe të hapni profilin tuaj. Më pas ndiqni këto udhëzime:

Hapni profilin tuaj në dua:

  1. Klikoni Filtër (Filter)
  2. Filtroni në bazë të moshës duke lëvizur kufijt e moshës që doni të zgjidhni.
  3. Filtroni në bazë të rrezes së distancës duke zgjedhur vendin se nga doni që përdoruesit e tjerë t’ju dalin tek Përshtypjet.
  4. Zgjidhni vendndodhjen duke zgjedhur vendndodhjen tuaj aktuale ose duke fluturuar në një vendndodhje të re.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.