Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si ta lidhi profilin tim në dua.com me Instagram?

Përditësuar më së fundi: September 8, 2021

Si ta lidhi profilin tim në dua.com me Instagram?

 Aplikacioni dua.com e ofron mundësinë e lidhjes se profilit në dua.com me profilin e Instagramit!

  • Mjafton të klikoni Edit info / Edito Informatat
  • Shkoni deri në fund të faqes dhe klikoni opsionin Connect with Instagram / Lidhu me Instagram

Kësisoj profili juaj duket më i kompletuar dhe ata që ju shfetojnë në dua.com marrin më shumë njohuri për ju. Mos harroni se një profil i kompletuar i rrit shancet për like dhe matches në dua.com!


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.