Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si ta ndërroj gjininë në dua.com sepse e kam gabuar?

Përditësuar më së fundi: February 16, 2022

Si ta ndërroj gjininë në dua.com sepse e kam gabuar?

Nëse keni zgjedhur gabimisht gjininë tuaj në dua.com ju mund ta përmirësoni. Ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

Udhëzime:

  1. Hyni në llogarinë tuaj në dua
  2. Klikoni mbi Cilësimet në pjesën e sipërme të profilit tuaj
  3. Klikoni Cilësimet e llogarisë dhe zgjidhni Gjinia
  4. Përzgjidhni gjininë e duhur dhe vazhdoni me shigjetën e kuqe.

Vëmendje: Ju mund ta ndryshoni gjininë tuaj vetëm një herë në  6 muaj.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.