Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si të dal në takime në mënyrë të sigurtë?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Si të dal në takime në mënyrë të sigurtë?

Patjetër se është e natyrshme që pas një njohje online të dilni në takim me personin me të cilin jeni përputhur. Ka shumë rëndësi që ju vendimin për tu takuar sy me sy me një person të ri të cilin e keni takuar online, ta merrni kur ju të jeni gati.

Mirëpo, si mund ta bëjë këtë në mënyrë të sigurtë?

  1. Sigurohuni se e dini emrin dhe mbiemrin e vërtetë të personit në fjalë.
  2. Takohuni në një vend publik, si p.sh park, kafene etj.
  3. Mos u takoni gjatë natës vonë.
  4. Për shkaqe sigurie, është mirë të shkoni vetë deri në lokacionin e caktuar, pra mos t’i jepni mundësi të mësoj adresën tuaj qysh në takimin e parë.

Këto janë vetëm disa nga këshillat tona për një takim më të sigurtë. Për më shumë, lexoni blogun tonë duke klikuar këtu.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.