Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si të marr 3 ditë Premium pa pagesë në dua.com?

Përditësuar më së fundi: November 2, 2021

Si të marr 3 ditë Premium pa pagesë në dua.com?

dua tashmë ofron mundësinë për të gjithë përdoruesit e saj që të përfitojnë 3 ditë falas të versionit Premium para se ta blejnë paketën e plotë.

Më poshtë po jua tregojmë se si:

 

  • Shkoni tek profili juaj në dua app dhe klikoni Bëhu Premium.
  • Kliko tek paketa mujore dhe aty keni 3 ditë free trial të shënuar me të gjelbër.
  • Inseroni të dhënat tuaja Bankare.
  • Para se të klikoni, lexoni më sipër ku ju njofton se nisur nga momenti që bëni Subscribe deri në ditën e 3-të nuk ju merret asnjë shumë lekësh.
  • dua do t’ju dërgojë edhe një email që do t’ju tregojë se kur ju mbaron afati 3 ditor i provës.
  • Për të shmangur tarifat, ANULONI abonimin para se të përfundojë periudha 3 ditore e provës.

Kaq ishte! Për 3 ditët e ardhshme do përfitosh të gjitha shërbimet e Premium sikur të kesh blerë paketën e plotë. Shijoje!

Nëse doni të dini si të ANULONI abonimin e 3 ditëve të provës para se të faturoheni apo edhe abonimin e plotë Premium klikoni këtu.

Kujdes: 3 ditë falas i merr vetëm nëse nuk ke qënë kurrë më parë Premium dhe kjo është hera e parë që po tenton të blesh këtë paketë në dua.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.