Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si të regjistrohem në dua Premium?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Si të regjistrohem në dua Premium?

Faleminderit që na keni shkruar dhe keni treguar interes për të shkarkuar dua Premium. Ndiqni udhëzimet më poshtë:

Udhëzimet:

  1. Hapni aplikacionin dua.com në telefonin tuaj.
  2. Në faqen e parë klikoni ikonën “Merr Premium”.
  3. Zgjidhni paketën që ju përshtatet më së miri.
  4. Përfundoni blerjen tuaj duke futur Kartën tuaj të Kreditit.
  5. Hapni “Përmbledhje” ose Overview për të kontrolluar bilancin e Abonimit tuaj.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.