Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si të verifikoj profilin tim në dua.com?

Përditësuar më së fundi: November 2, 2021

Si të verifikoj profilin tim në dua.com?

Për të verifikuar profilin tuaj në dua është shumë e thjeshtë . Ju merrni simbolin e origjinalitetit i cili ju jep më shumë shanse për t’u Përputhur. Ndiqni udhëzimet më poshtë për të fituar bexhin tuaj:

Udhëzimet:

  1. Hapni profilin tuaj në dua dhe shkoni te Cilësimet
  2. Klikoni në Verifikoni Profilin tuaj
  3. Klikoni në Verifikimin e Imazhit
  4. Aplikacioni kërkon nga ju të bëni një selfie dhe të bëni gjestin e duhur në varësi të gjinisë tuaj.

Pasi të keni dërguar foton, prisni që ekipi ynë të kontrollojë nëse gjithçka është në rregull.
Nëse gjesti është i saktë, një fotografi e qartë dhe ndjek udhëzimet e kërkuara nga dua, kërkesa juaj miratohet dhe ju merrni automatikisht bexhin blu.

Shënim: Ekipi i dua.com ju garanton privatësi të plotë. Fotografia që bëni është përdorur vetëm gjatë verifikimit të profilit dhe pas atij momenti ajo fotografi fshihet plotësisht nga sistemi ynë.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.