Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Si t'i menaxhoni takimet e para?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Si t'i menaxhoni takimet e para?

A ju tmerron pak ideja e një takimi të parë? Sigurisht të njëjtën ndienjë e kanë edhe shumë persona të tjerë. A dëshironi disa këshilla për takimin e parë?

Edhe pse aplikacionet për takimet online e kanë lehtësuar gjetjen e një partneri, ankthi i takimit të parë mbetet i njëjtë. Megjithatë ka disa teknika, metoda dhe këshilla për takimin e parë, që do të ju ndihmojnë.

Disa nga këshillat tona janë këto:

  • Mos u vononi në takimin e parë
  • Dëgjojeni partnerin tuaj
  • Mos i ndërlikoni shumë gjërat
  • Përgatisni disa tema diskutimi
  • Bëhuni të sinqertë me vetën

Për të marrë me shumë këshilla, lexoni blogun tonë duke klikuar këtu.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.