Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > Takimet gjatë koronavirusit

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

Takimet gjatë koronavirusit

Gjatë muajve të fundit ka qenë e domosdoshme që të kemi kujdes maksimal shkaku i koronavirusit. Izolimi, distanca sociale e pamundësia e udhëtimit kanë bërë që edhe takimet romantike të mungojnë.

Mirëpo si t’ja dalim mbanë?

  1. Komunikoni sa më shumë në telefon apo me mesazhe. Distancë nga njeri-tjetri
  2. Bëni plane për të ardhmen
  3. Aktivizoni thirrjet me video
  4. Shkruani atij/asaj një poezi
  5. Shikoni filmin e njejtë në të njëjtën kohë duke përdorur programacionin e posatshëm të Netflix-it
  6. Lexoni të njëjtin libër dhe pastaj ndani mendimet dhe komentet tuaja për të
  7. Vendosni të gatuani të njëjtin ushqim dhe ndani rezultatin me njëri-tjetrin
  8. Praktikoni një gjuhë të re së bashku, sidomos nëse ju pëlqejnë gjuhët e huaja
  9. Mësoni diçka të re si psh kaligrafi, të pikturoni, shkruani etj
  10. Sfidoni njëri-tjetrin me lojëra të përbashkëta online, ose edhe me videogame, ku secili prej jush mund të jetë një personazh. Pak sfidë nuk i bën keq askujt edhe pse në distancë

Për më shumë këshilla lexoni blogun tonë duke klikuar këtu.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.