Aplikacioni që të ndihmon të krijosh miqësi të reja!

Misioni ynë është të lidhim njerëzit, kudo që ata janë. Përdore dua.com për të krijuar miqësi të reja, pa marrë parasysh ku je! dua.friends do të lancohet më vonē.
dua.friends do të lancohet më vonë!
help-300x606

Ne u ofrojmë njerëzve mundësinë për të krijuar lidhje thelbësore në të gjitha fushat e jetës.

Platforma jonë mundëson përputhje mes njerëzve dhe është themeluar me një objektiv të thjeshtë – t’i ndihmojë njerëzit të gjejnë dashuri, mundësi biznesi, miqësi dhe lumturi.

dua.com është një platformë e specializuar për përputhje, në shërbim të njerëzve anembanë globit. Deri më tani, ne kemi prekur më shumë se 300,000 jetë. Ne fokusohemi në marrëdhëniet serioze mes njerëzve që takohen këtu.

Çfarë thonë përdoruesit për aplikaconin tonë?

Njerëz nga e gjitha bota na dërgojnë mesazhe për aplikacionin tonë. Mund ta shikoni vet se çfarë thonë shqiptarët për dua.com.

Shqiptarët janë si një familje e madhe dhe ne duhet të ndihmojmë njëri-tjetrin

Kërkoni ndihmë dhe ofroni zgjidhje për shqiptarët në rajonin tuaj, kur jeni jashtë vendit, ose kur keni nevojë për njerëz përreth botës.
telegrafi logo
srf logo
oxygen logo
insajderi logo
Express logo
albinfo logo
bm logo
klankosova logo