Prezantoje vetën para mbi 260’000+ shqiptarëve

Rriti arritjet tua falë pranisë tënde në dua Ads. Ne të japim mundësinë të rrisësh audiencën tënde pesëfish falas - Ti e ndan dua.com me ndjekësit tuaj në rrjetet sociale.
Fillo

Shërbimet tona falas e fuqizojnë brendin tuaj

Reklamim falas

Vlera dhe shuma llogariten 5x bazuar në audiencën tënde. Kështu që për shembull, nëse ke 100'000 ndjekës do të marrësh 500'000 shfaqje në aplikacion.

dua
100 Euro dhuratë për blerje

Një gift card në vlerë 100 Euro nga dua Marketplace, të cilën mund ta shpenzosh për produktet që doni më shumë.

market
Artikulli sponsorizuar rreth teje

dua.com & qysh.me vizitohen 250'000 herë në muaj, kështu që do të shfaqesh përmes një artikulli edhe atje.

qysh

Kalkulo shfaqjet në app që i merr falas

x 5 =
X
shfaqje

Çfarë kërkojmë nga ti?

 • 1 Postim rreth aplikacionit dua.com
 • 1 Postim për dua Marketplace (produkt)
 • 3 Story në Instagram
 • (Opsionale) Nëse keni një blog, një artikull të shkurtër për dua.com.

Rrite brendin tënd me reklama në dua.com!

 • Aplikacioni më i madh i komunitetit shqiptar në të gjithë botën.
 • Mbi 5’000’000 shfaqje në muaj.
iphone-mockup
tab-big4

Fakte dhe shifra

 • 3.5 milionë app events në ditë (pëlqime, përputhje, biseda)
 • 260’999 përdorues nga 75+ vende
 • 43% e të gjithë aktivitetit është nga diaspora shqiptare
 • 660’847 mesazhe në ditë
 • 679’928 shkarkime të aplikacionit (shkarko)

Rreth dua Marketplace

pf-b755bbf6-Mockups2

Çfarë ofron dua Marketplace?

Dua Marketplace ofron produkte të ndryshme nga artistë të talentuar shqiptarë. Kjo përfshin rroba, piktura, zbukurime, bizhuteri dhe shumë produkte të tjera që do të prezantohen së shpejti.

Ne përpiqemi t’ju sjellim produkte cilësore dhe lokale që nuk i gjeni në asnjë treg tjetër.

A je i interesuar?

Plotëso formularin dhe ne do të kontaktojmë pasi të kemi kontrolluar me kujdes detajet tua.