dua AG është duke u zgjeruar dhe duke kërkuar investitorë shtesë për t'u bashkuar

dua Ag është një kompani inovative e teknologjisë e cila përqendrohet në 'white labeling' të aplikacioneve mobile në të gjithë botën. Ne fillojmë me konsultime bazuar në studime të rasteve, për tipare modulare të programuara. Tipare të cilat janë në mënyrë të pavarur të përdorshme deri në një infrastrukturë efikase. Si dhe të shkallëzueshme dhe të sigurta. dua AG është partneri të cilin komunitetet e duan për platformat e tyre mobile individuale.
iPhoneAndroid

Aktualisht nuk ka asnjë mundësi investimi.

Për më shumë informacion në lidhje me investimet e ardhshme, ju lutemi na kontaktoni direkt në postën elektronike

taulant@dua.com

Seed Round I

100%
600.000 / 600.000 €

Strategic Investment I

100%
950.000 / 950.000 €

Seed Round II

100%
210.000 / 210.000 €

Total Investment

100%
1.760.000 / 1.760.000 €

Pse dua AG?

Ne filluam me një mision.Ttë sigurojmë platforma të aplikacioneve mobile për çdo komunitet në të gjithë botën. Pavarësisht origjinës, madhësisë ose interesit të komunitetit individual, dua AG mund të sigurojë platformën tuaj unike dhe anëtarët e përhapur globalisht. Siç ka filluar tashmë me komunitetin shqiptar dhe aplikacionin dua.com, rasti i parë i studimit që po vërteton se ekziston një treg për platforma mobile individuale si dhe për komunitete unike.

Cili është problemi që ne targetojmë?

Platformat e tanishme të mediave sociale si Facebook, Instagram ose Tinder nuk u japin anëtarëve komunitete unike ku mund të gjejnë përdorues,, të lidhen dhe të rriten së bashku në një shkallë globale. Anëtarët e komuniteteve unike, si ai shqiptar, në Amerikë, Evropë ose Azi kanë vështirësi në gjetjen, lidhjen dhe rritjen brenda komunitetit të tyre (personalisht dhe gjithashtu profesionalisht).

Grupi i Synuar

B2C
B2B
b2b-map

Diaspora

Gjashtë milion shqiptarë të brezit të parë u përhapën në të gjithë botën pa platformën e tyre individuale për dashuri, ndihmë ose mundësi biznesi.

Kthimi në shtëpi

Gjashtë milion shqiptarë në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni pa një platformë individuale në mënyrë që të lidhen me diasporën e tyre për dashuri, ndihmë ose mundësi biznesi.
b2c-map

Shtetet me diasporë të madhe

Vende si Turqia, Rumania, apo Greqia me interesa hiperlokale dhe një komunitet që jeton globalisht meritojnë platformën e tyre individuale për dashuri, ndihmë dhe biznes.

Komunitetet globale të interesit

Komunitetet globale të lojërave, udhëdhtimeve dhe të ngjashme, meritojnë një platformë globale për dashuri, ndihmë dhe biznes.

B2C - dua.com - disa të dhëna analitike

Target grupi i dua.com (produkt i dua AG - aplikacion për takime) janë njerëzit e moshës 25 deri në 34 vjeç. Kjo gamë ka probabilitetin më të lartë për t'u bërë përdorues premium të aplikacionit mobil.
%
Mosha 18 - 24
%
Mosha 25 - 34
%
Mosha 35+

0 Shkarkimi i Aplikacionit

(90d after launch)

0 Përdoruesit Premium

0 Njerëz

B2C - dua.com - Disa arritje

Në Zyrih & Prishtinë

dua AG u themelua me seli në World Trade Center, Zyrih (Zvicër) me një investim fillestar prej gati 92.000 Euro.

Dëshmi e Rrjeteve Sociale

Interesimi i madh nga Komuniteti Shqiptar. Llogaritë e rrjeteve sociale po rriten në mënyrë të ndjeshme me ritme shumë të larta javore.

MVP Aplikacioni

Modeli Fillestar i Produktit / MVP i Aplikacionit është kompletuar për iOS, Android dhe Backend

Programi i Testuesve Beta

27.850+ Abonentë / Testues Beta të regjistruar tashmë përmes faqes sonë në dua.com

dua.com

Blerë domainet premium: dua.com, dua.biz dhe dua.help

Ekipi

Dy bashkëthemelues. Punësuam një ekip, i cili tashmë përbëhet prej 21 personash: Përmbajtja, Rrjetet sociale, Graphic Design, CFO, Menaxher i Projektit dhe CTO.

Investitorët e hershëm dhe Sipërmarrësit

I love the idea/concept behind dua.com. It's about connecting people, businesses, helping each other. This works for the Albanian community as well as for every other community... Is the business model unique? Right timing? Is the team fully committed & able to execute what they plan? Dua.com, I'm 100% sure - it will be a huge success.``
Martin Wyssa

Martin Wyss

Managing Director & Founder at STARK Esports

I continue to be impressed by the DUA-team of their dedication towards a simple, yet extremely relevant vision. They're showing what is possible when smart people unite, commit & deliver. I'm proud to be part of that vision & that group of people.
Andy Siemers

Andy Siemers

Mover and Shaker | Investor | Board Member

Dua is such an amazing possibility to bring great people together. The goal is to help individuals in need of knowledge for business opportunities, to find the one they are looking for or to simply reach out to a ``friend`` in another location. Being part of such a community is what everybody is looking for.
Sacha Ghiglione

Sacha Ghiglione

CEO & Member of the Board of Directors Prime Computer Ltd.

B2C - dua.com - rrjetet sociale

0 Followers +

0 Impressions +

0 Subscribers +

Keni ndonje pyetje ?