Bashkojmë njerëzit në mbarë botën!

dua.com është platformë sociale e cila ka për qëllim bashkimin e njerēzve kudo në botë përmes dashurisë, ndihmës dhe biznesit. Ne u mundësojmë shqiptarëve që të krijojnë lidhje të rëndësishme në të gjitha aspektet.
Dua

Intervista & Storie

Lajmet e fundit

bm logo
Express logo
telegrafi logo
albinfo logo

Shkarkoni Press Kit

Press Kit përfshin logot, fontet, ngjyrat dhe imazhe me kualitet të lartë të aplikacionit dua

Nëse jeni të interesuar të shkruani një storie rreth dua.com ose keni ndonjë pyetje për ekipin tonë, ju lutemi dërgoni email në support@dua.com.

Shkarkoni Press Kit

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar të shkruani një storie rreth dua.com ose keni ndonjë pyetje për ekipin tonë, ju lutemi dërgoni email në support@dua.com.