dua pay - Vjen së shpejti

Gjenerata më e fundit e platformës
neo-bankare për bashkësitë e
fragmentuara.
dua pay është krijuar për ta bërë sa më të thjeshtë dhe
efiçente përvojën tuaj bankare dhe të pagesave
përmes teknologjisë blockchain.

Më poshtë do të gjeni disa shembuj të personave që mezi presin të përdorin dua pay:

Bashkohu me ne në dua pay nëse e sheh veten ndër folësit e mësipërm.

Ndërsa ndërtojmë dua pay, ne do t’ju shpjegojmë pse tani është koha e përkryer që të zgjidhni bankën bazuar në nevojat tuaja specifike. Në fund të ditës, janë paratë tuaja dhe duhet të përpiqeni të përfitoni sa më shumë prej tyre.
Krijo llogarinë dua pay

Verifikohu brenda disa minutash dhe nis rrugëtimin tënd me ne.

Dërgo & merr para

Nga kudo dhe për këdo
me kosto minimale.

Shto para

Përmes kartës së debitit dhe kreditit, transfertës bankare, Apple & Google Pay.

Mbaj valuta të ndryshme

EUR, USD, CHF dhe GBP.

Përfito një kartë debiti fizike dhe virtuale

Shpenzo dhe tërhiq para me kartën tënde të debitit.

Këmbimi i valutave

Përfito kurset më të mira të këmbimit për EUR, USD, CHF dhe GBP.

Dua_UI_Master_Home-Radar
Mikro donacione

Do mund t’i dhuroni para institucioneve në vendin tuaj, të cilat do të kenë një impakt pozitiv në shoqëri.

Krijo dua pay wallet

Verifikohu brenda disa minutash dhe nis rrugëtimin tënd në botën kripto.

Bli, ruaj dhe dërgo kripto

Shumë kriptomonedha të njohura.

Exchange

Shkëmbe kriptomonedha.

Gjenero interes

Vendos në punë asetet e tua kripto. Gjenero interes dyshifror.

Investo

Investo në projekte DeFi pa risk brenda disa minutave.

Merr dhe jep hua

Merr dhe jep hua me asete kripto përmes sistemeve të decentralizuara.

Ne jemi duke ndërtuar një platformë neo-bankare të gjeneratës së fundit, duke unifikuar botën tradicionale të financës me atë të decentralizuar për të ofruar shërbime financiare më të shpejta dhe më të drejta.

Shkalla e emigrimit ndërkombëtar po rritet. Këto komunitete, të cilat tashmë numërojnë 272 milion njerëz në mbarë botën, ende nuk kanë platformat e tyre për t'u lidhur me njeri-tjetrin. Sidomos nëse flasim për njerëz me prejardhje të ngjashme kulturore. Kur zhvilluam dua.com, kuptuam se remitancat ndërkombëtare luajnë një rol të rëndësishëm në vende të caktuara, veçanërisht tek ato me diasporë të madhe. Fatkeqësisht, për shkak të kostove të larta të transfertave dhe mungesës së qasjes në institucionet financiare, këta individë vazhdojnë të përballen me sfida të konsiderueshme kur dërgojnë ose marrin para. Qëllimi i dua pay është ofrimi i një platformë që t’i ndihmojë këta njerëz dhe t’u zgjidhë problemet e tyre.

dua pay Blog

Ne do t'ju informojmë përmes blogut tonë për çdo përditësim të fundit të dua pay. Artikujt tanë do t’ju tregojnë se ku dhe pse bankat na kanë zhgënjyer dhe çfarë mund të bëjmë së bashku për t’i zgjidhur këto probleme.
Rrugëtimi i parasë
Rrugëtimi i parasë 💸 – Nga e vjetra e deri tek e reja

Mënyra se si dërgojmë dhe se si marrim para ka pësuar transformime ndër shekuj, por thelbi i shkëmbimit të tyre [...]

Read more
etienne-martin-2_K82gx9Uk8-unsplash
Bankat në Shqipëri dhe Inovacioni – Një marrdhënie inekzistente

Marrëdhënia e bankave shqiptare me inovacionin dhe modernizmin është po aq e ngadaltë sa zhvillimi teknologjik i shumë fushave të […]

Read more