Home Për tradhtinë Anjeza – Poezi dedikuar njeriut të zemrës
anjeza

Anjeza – Poezi dedikuar njeriut të zemrës

nga dua.com

Ende zërin ta kujtoj
Ende unë të dashuroj
Ti ishe jeta ime
Ti do të jesh Anjeza ime!

Anjeza të lutem kthehu!
Zemra pasqyrën e theu.
Anjeza të dua
Dhe pse nuk je me mua!

Anjeza, dashuria ime e parë,
Pa ty dita s’me shkon mbarë.
Anjeza eja eja, të pres,
Se pa ty nuk kam jetë!

Kjo poezi është një nga ato poezi dashurie që i kushton tradhëtisë dhe ikjes. Një poezi që këndon dashurisë së parë dhe mallit për të. Autori i drejtohet në mënyrë tejet të drejtpërdrejt vajzës që ja ka marr zemrën. Ai ka vetëm një kërkesë. Të kthehet me të. E për këtë gjë shkruesi i kësaj poezie argumentin më të fortë e ka dashurinë që ndienë ndaj saj. Ai i flet për mungesën e madhe dhe për zbrastinë që kjo ndarje i ka shkaktuar në jetë. E gjithë poezia është një thirrje e dëshpëruar për bashkim në mënyrë që të rifitohet lumturia dhe hareja në jetë.


Në faqen poezi dashurie ju mund të lexoni shumë krijime letrare që lidhen me dashurinë. Të klasifikuara në rubrika, këto poezi mund t’ju japin kënaqësi shiprtërore. Ato gjithashtu mund t’ju bëjnë të reflektoni edhe për ndienjat tuaja. Në artin e poezisë njeriu e gjen vetën shumë lehtë. Prandaj mos hezitoni t’i shfletoni këto poezi dashurie të dedikuara për njerzit e zemrës.

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM