Home Për Dashurinë e parë Buzeqeshja jote
buzeqeshja-jote

Buzeqeshja jote

nga dua.com

Buzqeshja jote me thote ”Te Dua
Shikimi yt me tregon se s’mundet pa mua,
Si qershi ishin buzet e tua,
i prita e i prita qe t’me puthin mua.

Ti ma bere zemren shkrum,
Dua qe t’me thuash Te Dua shum,
Ne bote te humbur dhe pa shpres,
Sa shum deshta qe te vdes.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM