Dashnor “budalla”

download-2-150x150-150x150 Ngucur prane teje
Sa i lirshem jam
Ku me pare te vete
Me pas, ku te ndal?

Mos ma vere re
Kam pangopesi
Ngucur teje ndjej
Etje dhe uri.

Ti gjithshka me jep
S’me do fukara
S’e di qe me ke
Dashnor “budalla”!