Home Për Dashurinë e vërtetë Dashuri e dhimbeshme
dashuri-e-dhimbeshme

Dashuri e dhimbeshme

nga dua.com

Më ndodh te perhumbem mbi vale.
Te bisedoj me detin dhe henen.
Te flas me yjet dhe shkumen e bardh.
Shpesh me ndodhe te pres ardhjen tende.

Ndjej që nga syt më bulezojnë pika lot.
Shpesh kjo çudi me ndodh neper endra.
Ndodhe te kujtoj burbuqen qe me dhurove.
Ne vazo e ruaj si kujtimin me te shtrenjt.

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM