Home Për vetminë Dashuri e pafat
dashuri-e-pafat

Dashuri e pafat

nga dua.com

Sa zgjat lumturia,
kur me dike prane je?
Dashuri te pafund kur jep,
dhe ne kembim asgje smerr?

Dashurie e pafat
ishte kjo e jona,
asnje nuk do i di
perjetimet tona.

Na ndane ne te dy
pa kurrfare meshire,
ne u pajtuam me fatin
pa asnje pike deshire.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM