Home Për Dashurinë në distancë Dashuri me mall
dashuri-me-mall

Dashuri me mall

nga dua.com

Per ty kam derdhur shumë pika loti
ti je dhurata më e bukur që më ka bërë Zoti
të kam larg dhe nuk duroj dot,
çdo minutë që të kujtoj ty, sytë më mbushen me lot.
Dashuria ime për ty kurrë sdo të ndaloj
deri sa unë të mos jetoj
me mall e me zemër po të pres
po s’erdhe ti unë do të vdes.

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM