Home Për Dashurinë e parë Dashuria eshte
dashuria-eshte

Dashuria eshte

nga dua.com

Dashuria eshte si petalet e luleve, keputen nje nga nje nqs nuk i ujit ashtu sic duhet.
Dashuria eshte si nje uragan, te perpin te teren pa kuptuar se ku.
Dashuria eshte si shiu, kur bie gjemon furishem ama aroma qe le shiu pas ne toke eshte aroma me e embel dhe me e thjeshte.
Dashuria eshte si lotet, rrjedh ne gezim e ne hidherim.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM