Home Për Dashurinë e vërtetë Dashuria per ty
dashuria-per-ty

Dashuria per ty

nga dua.com

Dashuria qe kam per ty
Eshte e fshehur ne zemren time,
Dhe ndjej qe do me ndjeke
Cdo dite te jetes time.

Dashuria qe kam per ty,
Do me ndjek sa te jem gjalle
Jeta ime pa ty do jete bosh
Dhe pa asnje kryefjale.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM