Home Për tradhtinë Dedikuar ty

Dedikuar ty

nga dua.com

Në zemër të mbaj si më të
shtrenjtën gjë
Të dua pa masë çdo natë
me ty fle
Në shpirt të ruaj si të
çmuarin thesar
Çdo ditë e më shumë të dua
si i marrë
Në jetës time je drita më
e kërkuar
Në shpirtin tim qetësia
e munguar
Në zemrën time tik-taku që
s’ndalon
Dashuria ime je ti dhe do
të jesh përgjithmonë

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM