Home Për tradhtinë Dhe sikur – nga Dritëro Agolli
dhe sikur

Dhe sikur – nga Dritëro Agolli

nga Flogerta Driza

Dhe sikur në botë ti mos ishe, 
Do jetoja dhe si çdo gjë që jeton,
Veç pa ty kjo botë do lëvizte
Siç lëviz pa ngrohje një vagon.

S’ma zëvendëson ti botën mua, 
S’të zëvendëson as bota ty,
Por sa botën sigurisht të dua
Ku jetojmë e vdesim tok të dy.

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM