Home Për vetminë Dy gjysma dashurish
dy-gjysma-dashurish

Dy gjysma dashurish

nga dua.com

Asgjë s’mund të jetë siç ishte më parë,
Sepse kemi brenda vetes diçka tepër,
Një gjysmë dashurie nga ty e vrarë,
Dhe atë që ruaj unë, gjysma tjetër.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM