Home Për vetminë Gabim
gabim

Gabim

nga dua.com

Dashuri më dhe,
zemrën ta dhash,
për një gabim të vogël,
ne greminë rash.

E lëndova zemrën
desha të të lëndoj ty,
më theve lumturinë,
s’jemi më të dy.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM