Home Për Dashurinë e vërtetë Jeta
jeta

Jeta

nga dua.com

Jeta eshte si nje glob,
nga i cili nuk del dot,
Jeta eshte si guri,
nga i cili behet muri.

Jeta te sjell shume gezime,
njekohesisht edhe hidherime,
Jeta eshte krijuar per ne,
sa te jemi gjalle e mbi dhe’.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM