Lotit tënd

Loti1-150x150 O pikë e lotit, margaritar,
Ku vallë ke rënë dhe më je
tretur !?
Mbi cilën buzë të larë në ar,
Që puthje ende nuk ka prekur
!?

Unë nuk desha të të prek kot
Nuk desha thjesht, të shuaj
etjen
Desha veç që, në një pik lot
Të bje ngadale, aty të tretem