Home Për Dashurinë e parë Magjistar
magjistar

Magjistar

nga dua.com

S’po merrja dot fryme,
mos qe ai nje magjistar?
Rashe ne dashuri,
jo ai ishte si djall.

Ne zemren time,
hyri si nje tinezar,
dhe une si naive,
te quaja shpetimtar.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM