Home Për Dashurinë e vërtetë Martesa
martesa

Martesa

nga dua.com

Mbreme te pashe ne enderr,
ti ishe bere dhenderr,
une nuk isha nusja jote,
ti duukeshe me i lumturi i kesaj bote.

Tu afrova te te uroj fat,
me the zemer s’te kam harrur asnje cast,
ate cast e gjitha u drodha,
se cpo ndodhte krejt u hutova.

Vetem e permblodha dhe ne sy e pashe,
Atehere pse u martove, i thashe,
Ai m’u pergjigj s’pata zgjidhje tjeter,
vecse ta harroj dashurine e vjeter.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM