Home Për Dashurinë e parë Me duaj
me-duaj

Me duaj

nga dua.com

Me duaj tani,
me duaj gjithmone,
zemra ime pa ty
dot nuk jeton.

Me duaj zemra ime,
se une te dua shume,
per ty dhe veten time,
do e hidhja ne lume.

Sa te dua o shpirt,
as vete nuk e di,
lutem qe gjithmone,
te jemi bashke te dy.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM